Over mezelf

Mensen intrigeren mij. Waarom iemand iets zegt of doet. Waardoor of waarom iemand bepaalde keuzes wel of juist niet maakt. Hoe iemand bewogen wordt door het leven. Vanuit het fysiovak (ik ben jarenlang werkzaam geweest als fysiotherapeute) was ik ook altijd al geboeid door de mens achter de klacht. En stond ik stil bij het ontstaan van klachten, naast het verlichten van deze klachten.

“Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en in jouw tijd”

Anne Terruwe

Vanuit mijn interesse in mensen en eigen persoonlijke zoektocht ben ik in 2012 de opleiding tot Haptotherapie aan het ITH in Nijmegen gaan doen en ben in 2016 afgestudeerd. Ik vind het heel erg fijn om als Haptotherapeute mensen te zien bloeien en groeien. Om te zien dat ze meer bewust worden van zichzelf en zelf ontdekken wat ze allemaal in huis hebben. Door mijn cliënten een spiegel voor te houden en ze terug te geven wat ik zie, merk en hoor, leren zij zichzelf beter kennen.

Over Anke Plomp Haptotherapie Weert

Ik heb zelf ook de nodige hobbels gehad, maar deze hobbels hebben me veel geleerd en me gebracht tot waar ik nu ben. Ik woon met mijn man en 3 dochters in Weert en heb een praktijk aan huis. Het was een hele stap om mijn eigen praktijk te beginnen. Spannend. Maar tegelijkertijd voelt het veilig en vertrouwd om mijn eigen plek aan huis te hebben, waar ik mensen kan ontmoeten. Ik ben over míjn drempel heen gestapt en wil andere helpen hetzelfde te kunnen doen. Ik hoop jou spoedig te mogen ontmoeten. Wees welkom voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

Over Anke Plomp Haptotherapie